beraneknovejsi

Můj názor – odpovědi

beraneknovejsiMůj názor – odpovědi

 

     Nemám ve zvyku reagovat na názory, které jsou zveřejněné na internetu. Ctím, že každý si tam může napsat, co slina na jazyk přinese. Přesto se chci panu Chalupovi pokusit vysvětlit, komu že mohou voliči „poděkovat“ za hlasování kvůli chirurgické ambulanci. Mají několik možností: buď nevolit třeba mě, který zvedl ruku pro příspěvek, nebo pana Mgr. Dvořáka, který byl jediný proti a alibisticky se nezdržel jako zbytek opozice, nebo nikoho ze současných zastupitelů.

 

     Podle prohlášení pana ředitele BH Nemocnice  Vimperk Ing. Davida bude ambulance provozována nadále. Jen peníze na provoz vezme někde jinde. Mohl jsem tušit, že pokud vyslovím pochybnosti, zda bude chirurgická ambulance vůbec provozována, píchnu tím do vosího hnízda. Spíš by se slušelo napsat do sršního. Je přece před volbami a já bláhový si myslím, že to někdo nevyužije. Z kandidujících subjektů do našeho krajského zastupitelstva mě žádný neoslovil a ani jsem po tom nikterak nebažil. Dobře udělaly, za dva roky, co jsem zastupitelem, jsem přece nic neudělal dobře. Město kvůli mně stagnuje, nic nového pro něj nepřináším. To jsou slova, která slýchávám na každém zastupitelstvu. Jejich autor je pan Mgr. Dvořák, má sice na mysli současnou koalici, ale jako jejímu členu to patří i mé osobě. Zároveň má jednu velkou výhodu, že nekandiduji. Nemusím se tvářit před potenciálními voliči jako jediný pracovitý a spravedlivý a mohu si psát, co chci. Máte každý možnost na jednání zastupitelstva přijít a udělat si obrázek, kdo je kdo, kde je pravda a kde je lež. Nejbližší termín zastupitelstva je 31. října 2016 v 15:30, v kině. Snad jsem odpovídajícím způsobem odpověděl na dotazy.

 

Karel Beránek 

 

komentář můžete poslat na info@sumava.eu

 


 

 

Libor Kudláč

 

Karle, doufám, že to vimperští konečně pochopí. Je spousta práce, která není na venek vidět, ale spousta nenávisti a zloby, ktere jsou vidět na první pohled. Doufám a věřím, že nakonec slušnost bude vždy lepší a pro lidi přívětivější.

 

 


 Eva Duspivová

 

I ja doufam v to, o cem pise pan Libor Kudlac, protoze co Vimperku a jeho obcanum prospiva je ta prace, casto i nenapadna. Ne zbytecne rozestvavani.