Šumavous se stal benefitním partnerem firmy Rohde & Schwarz

Rohde & Schwarz závod Vimperk spojil síly s dětským centrem Šumavous

 

foto sumavous Zaměstnancům jako benefit nabízí slevu při umístění dětí do prázdninové lesní školy Vimperk, 23. červenec 2018: Více než 700 zaměstnanců jihočeského závodu Rohde & Schwarz ve Vimperku může v průběhu prázdnin využít zajímavý benefit a zajistit místo svým dětem v lesní školce Šumavous za zvýhodněnou cenu. Na denní pobyt dětí v přírodě firma přispívá stokorunu denně. „Máme radost, že jsme se domluvili s místním spolkem Šumavous a můžeme zaměstnancům nabídnout řešení problému, který má o prázdninách většina rodičů. Naši zaměstnanci mohou své děti poslat do centra, které je naučí lépe se sžít s přírodou. Potřebu zajištění hlídání dětí vnímáme u nás v závodě velmi silně a v budoucnu plánujeme otevřít i vlastní školku,“ říká zástupce jednatele závodu Rohde & Schwarz Vimperk Tomáš Kadeřábek. „Naše školka je pro všechny děti, které si rády hrají. Zároveň se nenucenou formou učí o místní fauně a flóře,“ upřesnil vedoucí dětského centra a lesní školky Šumavous Jiří Hujda. Vimperský spolek Šumavous je dalším z benefitních partnerů, který poskytuje slevy zaměstnancům závodu Rohde & Schwarz (kompletní přehled na www.vimperk.rohde-schwarz.com.

 

Rohde & Schwarz závod Vimperk, s.r.o.

     Rohde & Schwarz je nadnárodní soukromá společnost podnikající v oblastech elektronických testovacích a měřicích přístrojů, informačních technologií a radiokomunikací. Ve Vimperku působí od roku 2001. V současné době zaměstnává více než 700 zaměstnanců a patří tak k největším a nejstabilnějším zaměstnavatelům regionu.

 

Šumavous

Penzion, dětské centrum a středisko ekologické výchovy Šumavous vzniklo v roce 2007. Nabízí celoroční vzdělávací a výchovnou péči dětem od 3 do 6 let zaměřenou na zdravý tělesný i duševní rozvoj pobytem v přírodě s všestranným zaměřením.

 

Mgr. Lucie Laštíková

{jcomments off}