Veterán Pešl řádil na domácím ledě

VIMPERK PORAZIL DRUHÉ VESELÍ A POSKOČIL NA 5. MÍSTO

 

23. KOLO KLM neděle 3.2.2019 17:00, ZS Vimperk

 

 

HC Vimperk – TJ Lokomotiva Veselí 5:2 (1:2,1:0,3:0)

 

Góly a nahrávky: 6. Bojer (Horejš), 37. Fleischman (Pešl st.), 51. Pešl st. (Binder), 56. Bojer (R. Suchánek ml., J. Sitter), 59. Bojer – 10. Chlaň, 17. J. Benda (Mikeska).

Rozhodčí: Šperl – Diviš, Mašek

Vyloučení: 6:7, navíc Dušák (Veselí) 5 minut + do konce

Využití: 1:0; v oslabení: 0:1;

Diváků: 300

 

Vimperk: Podskalský – Chval, J. Předota, O. Předota, Horejš, Jan Lang – Švarc, J. Hanzal, Paule, Bojer, R. Suchánek ml., J. Sitter, Binder, Fleischman, Pešl st. Trenéři Milan Stárek a Pavel Předota.

 

Veselí n/L: Vokurka – J. Benda, Nehoda, L. Míchal, M. Drs, Malecha, Chlaň – Arnold, Mikeska, M. Čáp, Klimeš, R. Benda, Dušák, J. Míchal, D. Kratochvíl, Jak. Novák. Trenér Josef Vachulka.

 

Duel Vimperka s Veselím byl po dvou třetinách nerozhodný, ale závěr patřil domácím, v jejichž dresu byl nepřehlédnutou figurou nezdolný Vladimír Pešl st. (8. 10. 1965). Hokejový a fotbalový veterán doplnil děravou sestavu podruhé v sezoně a rozšířil svůj účet v kanadském bodování na 2+1. Poprvé letos naskočil do útoku odchovanec Michael Švarc (1999), který loni hrál 2. ligu za Letňany. „Začali jsme hodně defenzivně, ale nakonec jsme to urvali. Měli jsme i štěstí v koncovce,“ přiznal asistent Pavel Předota. „Ve druhé části jsme se bránili jedenáct minut v oslabení a ztratili síly. Na konci stačil soupeři proti nám průměrný výkon,“ řekl kouč hostí Josef Vachulka. 

zdroj:http://www.jchokej.cz/home

 

Foto:Zdeněk Formánek

    {gallery}vimperk/2019/foto_zdenek_formanek/unor/hokej_muzi_vimperk_veseli/{/gallery}

{jcomments off}