Hubertova jízda na zámku Skalice

 

16. ročník Hubertovy jízdy na zámku Skalice

 

 

      Srdečně vás zveme na 16. ročník HUBERTOVY JÍZDY aneb ,,Memoriál paní Zdeňky Voženílkové – Holoubkové“, která se bude konat v sobotu 15.10. 2022 od 9:00 hod v areálu Jízdárny Zámku Skalice, Bohumilice 1, okres Prachatice.

 

      Dopoledne bude patřit hobby závodům pro malé i velké jezdce. Od 13:00 se společně sejdeme před zámkem, kde za zvuku trubačů na lesní roh proběhne slavnostní nástup jezdců. Pro děti bude připravena ukázka sokolnictví a od 14-15:00 možnost svezení na koni zdarma. Po příjezdu jezdců proběhne závěrečný dostih ,,Hon na lišku” a vyhlášení Krále honu 2022.

 

      Po celý den bude v areálu jízdárny probíhat FARMÁŘSKÝ A ŘEMESLNÝ TRH, pro děti budou připraveny tvořivé dílničky – korálkování, drátkování, malování na textilní koníky. Akce se koná za každého počasí, těšit se můžete na více než 25 stánkařů s produkty místních farmářů, malých výrobců potravin i drobného dárkového zboží. Více o akci naleznete také na našem webu http://www.zamekskalice.cz/aktuality/422 nebo na FB : https://www.facebook.com/jizdarnazamekskalice .

 

Těšíme se na Vás.

 

Za JK Zámek Skalice
Veronika Konvalinková

 

    {gallery}Jitka/rok2022/zari/bohum{/gallery}  

 publikace1-page-001

publikace1-page-002


{jcomments off}